• Tijdelijk gratis verzending
  • Meer dan 40 jaar ervaring in lingerie, bad- & nachtmode
"Gun jezelf het allerbeste!"

Marie Jo Swim

Psssst… Ben jij niet zo van de winter en blij dat de sneeuw weer gesmolten is? Zit je alweer helemaal te dromen over witte stranden en zomerse temperaturen? Dan ben je bij Koning ook in de winter aan het juiste adres! Sinds deze week is al namelijk een gloednieuw merk binnengekomen, en niet zomaar één…… Marie Jo Swim! Onder andere de iconische avero is nu niet alleen verkrijgbaar BH, maar ook in bikini. Hieronder de allernieuwste series van dit gloednieuwe merk:
 


Avero Pili Pili

De nieuwe Avero Pili Pili heeft een pittige tint met iconische bloemenbroderie en een stijlvolle ruitjesstof: meer heeft de beachwear van Avero niet nodig om jouw hart te veroveren.​


 

Romy Colibri blue

Romy pakt uit met een hippe Italiaanse tricot en met de frisse kleur Colibri Blue. De serie is geraffineerd tot in de details: zag je onder andere de decoratieve ring aan de schouderbandjes?​ De bikini biedt je de allerbeste steun en heeft een fashionable kanten look. Perfect om te flaneren op het strand of aan het zwembad! 


 

Romy Palm

De Romy Palm mixt een hippe kaki tint met elegante italiaanse tricot. Ook in deze kleur is de Romy tot in de detail afgewerkt. Met perfecte steun en een fashionable kanten look kan je met een gerust hart flaneren op het strand of aan het zwembad!