• Tijdelijk gratis verzending
  • Meer dan 40 jaar ervaring in lingerie, bad- & nachtmode
"Gun jezelf het allerbeste!"

Nieuwe Nanso nacht binnen!

De nachten worden een stukje langer en kouder. Warm haardvuur met een lekkere mok chocomel, en natuurlijk niet te vergeten met een zachte warme pyjama op de bank. En laat dat laatste nou eens het specialisme van Koning Bodyfashion zijn! 

Deze winter heeft Koning Bodyfashion weer gloednieuwe Nanso nachtmode collectie. De Scandinavische designers hebben ingespeeld op nieuwste trends en dit gecombineerd met prachtige kleuren. Klik hier of klik op de afbeelding hieronder om de collectie te bekijken:Heli Hoisko is een designer werkzaam voor Nanso en heeft meerdere keren meegewerkt aan de nieuwe nacht collectie. Zij vertelt het volgende over haar designs:

"De kleuren zijn de basis van mijn ontwerp, soms ook de vorm van het kledingstuk geeft mij ideeën om iets nieuws te creeëren. Als deze twee onderdelen bij elkaar worden gevoegd, krijg je al de basis van een nieuw kledingstuk. Daarnaast ben ik van mening dat een goed materiaal het product een stuk beter laat voelen. De patronen en ruwheid van het materiaal fasineert mij"

Minna Sillanpää een andere designer van Nanso zegt het volgende de nachtmode collectie:

"In design is alles mogelijk. De inpirerende onderdelen van kleuren, materialen, patronen woren met elkaar gecombineerd. Ik kijk veel in magazins naar de actuele trends. Als ik dan wat prachtigs zie binnen die onderdelen hang ik het aan mijn bureau ter inspiratie. Hierbij zoek ik dan stoffen, knoopjes, draaden en partoontjes, die ik vervolgens in een brainstormsessie en met verschillende experimenten omtover tot nieuwe prachtige Nanso nacht collectie."


Koning Bodyfashion is al 40 jaar een begrip in lingerie, nacht- en badmode en heeft naast Nanso nog veel meer merken in het assortiment. Onder andere PIP studio, Ringella, Solo Per Me, Vive Maria, Charlie Choe, Taubert behoren tot de standaard collectie. Een aantal van deze merken zijn online te koop, maar kom voor de gehele collectie naar onze winkel.