• Tijdelijk gratis verzending
  • Meer dan 40 jaar ervaring in lingerie, bad- & nachtmode
"Gun jezelf het allerbeste!"

Oroblu panty's

Oroblu wordt door een Italiaans bedrijf geproduceerd genaamd CSP International Fashion Group. CSP is opgericht in 1973 en heeft een buitengewoon aandacht voor detail.

Oroblu is door haar creatieve styling en innovatieve materialen al een aantal jaren een topper in de beenmode branche. De collectie van panty’s is voor ieder type vrouw en de panty’s kunnen bij iedere gelegenheid worden gedragen. Hierdoor heeft Koning Bodyfashion gevestigd in Oss deze al jaren in zijn assortiment.

Door de een grote duurzaamheid en optimaal kwaliteitsniveau zijn de Oroblu panty’s erg ladder-proof. Helaas is een ladder nooit 100% te voorkomen. Wel zijn er een aantal tips die de levensduur van je panty kunnen verlengen.

Blijf rustig bij het aantrekken van een panty

Panty’s en tijdsdruk is niet altijd de ideale combinatie en leveren vaak gaten, ladders en veel frustratie op. Blijf daarom voor rustig bij het aantrekken van een panty.
Leuk weetje: Er zijn stewardessen die het voor elkaar krijgen om panty’s te verwisselen tijdens het autorijden, alleen zullen wij dit niemand aanraden…

Draag handschoentjes tijdens het aantrekken

Dit lijkt misschien wat overdreven maar door handschoentjes aan te trekken ben je 100% zeker dat er niet door je lange nagels al een gat in de panty komt voordat je hem hebt aangetrokken.
Ga niet vlak voor het aantrekken van de Oroblu panty nog even je teennagels knippen. Je nagels zijn hierdoor extra scherp en dit willen we natuurlijk niet hebben! Ook je benen insmeren met bodylotion of Deet is geen goed idee. ;)

Dikte van de panty

De dikte van de panty heeft ook invloed op hoe snel er een ladder in kan komen. Bij een Oroblu Magie met 20 denier, kan sneller een ladder ontstaan dan een Oroblu Different met 80 Denier.

Welke maat heb ik nodig?

Oroblu heeft een zeer groot assortiment aan panty’s en er zit altijd wel een mooie bij maar daarna is vraag; Welke maat heb ik nodig? Hiervoor zijn prachtige maatschema’s ontwikkeld die de keuze van de maat heel gemakkelijk maken.  Let op wel: Oroblu is een echt Italiaans product en kan hierdoor iets kleiner uitvallen.