• Vanaf € 65,- gratis verzending, altijd gratis afhalen
  • Meer dan 40 jaar ervaring in lingerie, bad- & nachtmode
"Gun jezelf het allerbeste!"

Pyjama Party bij Koning BodyfashionKoning Bodyfashion heeft een uitgebreide collectie aan nachtmode met onder andere de merken Ringella, Ringella Bloomy, Nanso, Vive Maria, Taubert, Lord & Lilies, Cherie Line, Charmor, Solo Per Me en PIP studio.

Van grote tot kleine maten en met hele zachte stofjes, altijd zit er wel iets in de collectie wat bij je past. Ook deze winter zitten er weer prachtige stukken in de collectie met fleurige kleuren en prachtige prints.

Deze zaterdag 25 november en zondag 26 november komt Koning Bodyfashion daarom met een geweldig evenement zodat jij warm en fleurig de donkere nachten van de winter in kan gaan.....

PYJAMA PARTY!!

Onder het genot van een warme chocolademelk (met rum) bekijk je onze nacht- en homewear collectie. Daarnaast krijg je een paar super warme knuffelsokken voor de HALVE prijs! Zo maak je jouw pyjama setje helemaal compleet.

Zaterdag zijn de openingstijden van 09:30 - 17:00 uur en zondag van 13:00 - 17:00 uur: kom dus gerust langs, want er is genoeg in het centrum te doen!