• Tijdelijk gratis verzending
  • Meer dan 40 jaar ervaring in lingerie, bad- & nachtmode
"Gun jezelf het allerbeste!"

collega gezocht

Kun je klanten echt adviseren? Is de klant ook voor jou "Koning"? Wil je ook werken in een fijn team van collega's

Bij Koning Bodyfashion werken we met de mooiste lingerie, nacht- en badmode merken. Goed en deskundig advies aan onze klanten is hierbij erg belangrijk en de basis van ons succes. Onze slogan is dan ook niet voor niets: Gun jezelf het allerbeste!

Door groei in onze organisatie hebben wij plek voor een lingeriestyliste voor ongeveer 24 uur (uren in overleg). Ook Fulltime (38 uur) behoort tot de mogeljkheden. Verkoopervaring is een pré. Ervaring met lingerie is helemaal geweldig, maar heb je dit niet dan leren wij je graag de fijne kneepjes van het vak. Wij bieden een prettige, informele werksfeer in een team van 6 collega's waarin jong en oud zich thuis voelen en van elkaar willen leren. Evenals een goed inwerkprogramma, cursusmogelijkheden en prima arbeidsvoorwaarden. 

Zie je jezelf als Lingerie-styliste en denk je in ons verkoopteam te passen? Solliciteer dan nu!

Stuur je cv met recente foto naar onze werving en selectie partner Maasland Personeel t.a.v. de heer Benno Ezerman:
 info@maasland-personeel.nl 

Eventuele vragen stel ze gerust via mail of Whatsapp; klik hier 0412-624699
 


Om een indruk te krijgen hoe het is om bij ons te werken geven wij een inkijkje in een normale werkdag bij ons.

Zomaar een werkdag bij Koning Bodyfashion:

Samen met een collega begin je de dag in de kantine. Samen een kop koffie of thee drinken. Om half tien open je samen de deuren van de winkel. Terwijl je collega de deuren opent meld jij de kassa aan. Daarna verzamel je de in de avond binnengekomen web orders en beantwoord je vragen die gesteld zijn per mail of whatsapp. De eerste klant dient zich aan en wordt vriendelijk begroet. Je collega ontfermt zich over deze klant en jij zorgt dat alle web orders naar het magazijn gaan klaar voor verzending. Ondertussen is er ook een andere klant binnengekomen, deze krijgt uiteraard dezelfde vriendelijke begroeting.

UPS heeft ondertussen diverse pakketten met nieuwe goederen gebracht en deze breng je direct naar je collega in het magazijn zodat deze goederen door hier uitgepakt kunnen worden.

Even daarna komt ook een derde collega binnen. Er is op dat moment geen klant in de winkel en jullie bekijken samen of er ergens nog een klusje opgepakt kan worden zoals t soppen van een kast of het wassen van een raam.

Nadat je hebt gepauzeerd heeft de collega van het magazijn veel goederen uitgepakt en klaar gemaakt om in de winkel te hangen. Zij vraagt de collega’s in de winkel dit te doen. Echter zijn er op dat moment meerdere klanten in de winkel en deze gaan altijd voor. Later op de dag is er altijd nog tijd voor.

Ondertussen is de dag voorbijgevlogen. Samen met je collega’s hebben jullie heel veel klanten blij gemaakt van hun juiste aankoop. Het is half zes en de kas kan opgemaakt worden. Dit doe je samen met een collega. De ander maakt van de tijd gebruik om de entree te stofzuigen zodat er de volgende dag weer fris gestart kan worden.

Na het gezamenlijk afsluiten van de winkel kan je vrije avond beginnen.