Menu
EUR
Ontdek zomerse verfrissing met Snurk Amsterdam's Gelato Collectie!

Ontdek zomerse verfrissing met Snurk Amsterdam's Gelato Collectie!

Door: Team Koning Bodyfashion Reacties: 0

Het zonnige seizoen staat voor de deur, en bij onze lingeriewinkel in Oss zijn we verheugd om de nieuwste toevoegingen aan onze collectie te presenteren: de betoverende Gelato-serie van Snurk Amsterdam! Laat je verleiden door vrolijke bollen Italiaans schepijs, prachtig geprint op een frisse mintgroene achtergrond. De Gelato-collectie belooft niet alleen stijlvolle nachtmode, maar ook ultiem comfort voor een prachtige zomer.

 

Gelato: Verfrissende Prints voor een Warm Seizoen

 

[products=blog_snurk_2024]

 

  1. Snurk Amsterdam T-shirt Top: Verwen jezelf met het comfort van de Snurk Amsterdam Gelato T-shirt Top. De levendige ijsbollen op de mintgroene achtergrond zorgen voor een vrolijke uitstraling. Een perfecte keuze voor zwoele zomeravonden.

  2. Snurk Amsterdam Loungewear Huispak Sweater: Ga voor stijl én comfort met het Snurk Amsterdam Gelato Loungewear Huispak Sweater. De zachte stof en de speelse print maken dit huispak ideaal voor ontspannen momenten thuis of casual uitjes.

  3. Snurk Amsterdam Korte Broek Dames: De Snurk Amsterdam Gelato Korte Broek voor dames is een must-have voor de zomer. Geniet van de luchtige pasvorm en de vrolijke print, terwijl je jezelf trakteert op een welverdiende dosis comfort.

 

Bespaar met Onze Winter Sale! Tot 50% Korting op Vorig Seizoen

Mis de kans niet om te profiteren van onze winteruitverkoop met kortingen tot wel 50% op producten uit het vorige seizoen. Ontdek de Snurk nachtmode die je gemist hebt en voeg stijlvolle stukken toe aan je collectie tegen onweerstaanbare prijzen.

Klik hier voor onze Snurk Sale

 

Bezoek Onze Winkel in Oss en Omarm de Zomer in Stijl!

Klaar om de zomer in te luiden met zomerse nachtmode? Of op zoek naar een stijlvolle badmode? Kom langs bij onze lingeriewinkel in Oss en ontdek de veelzijdige collectie van Snurk Amsterdam. 

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €20,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »