Menu
EUR
Lookbook: Onze nieuwe collectie PrimaDonna, PrimaDonna Twist & PrimaDonna Swim 2024

Lookbook: Onze nieuwe collectie PrimaDonna, PrimaDonna Twist & PrimaDonna Swim 2024

Door: Team Koning Bodyfashion Reacties: 0

Scroll door ons digitale lookbook:

Iedere week nieuwe series:

Klik hier voor de zomer 2024 collectie

Topmerken en Uitgebreide Maten: Met merken als PrimaDonna, PrimaDonna Swim, en PrimaDonna Twist bieden wij de perfecte pasvorm voor elke vrouw. Iedere week komen er nieuwe series bij, die wij alvast voor jou kunnen reserveren!

Een Overvloed aan Kleuren en Trends: Laat je verleiden door de rijke kleuren zoals SAHARA Olijf, NAJAC Floral Explosion, en LATAKIA Tropical Rainforest. Ontdek de chique Italian Chic, de sensuele Roast Coffee, en de speelse Ocean Pop. Van klassieke zwarttinten tot levendige zomerkleuren, onze collectie belichaamt de nieuwste trends.

Unieke Kenmerken van Onze bh Series: De serie Madison, met zijn sierlijke ruitjesstof en hartvormige mousse cups, biedt een supervrouwelijke look. Glass Beach, een stylish voorgevormde bh met transparante bolletjestule, zorgt voor een sexy decolleté. De legendarische Deauville, met driedelige volle cup en elegante broderie, geeft extra steun en creëert een prachtig silhouet. Ontdek ook Devdaha, een kleurrijke plunge triangelbh met opvallende broderie voor een prachtig omlijst decolleté.

Nu al beschikbaar: 

[products=blog_primadonna_2024]

Speciaalzaak Ervaring: Stap binnen in onze winkel in Oss, waar wij jou als een koningin behandelen. Ons toegewijde team staat klaar met deskundig advies en biedt op maat gemaakte aanpassingen voor de perfecte pasvorm.

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €20,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »