• Tijdelijk gratis verzending
  • Meer dan 40 jaar ervaring in lingerie, bad- & nachtmode
"Gun jezelf het allerbeste!"

Nanso

Het verhaal achter het merk: Nanso

Een merk uit het assortiment van Koning Bodyfashion wordt uitgelicht met leuke feitjes, weetjes maar vooral waarom wij het bij ons in het assortiment hebben. Deze week een merk dat pas net is toegevoegd aan onze online collectie, maar dat al een aantal jaren bij ons in de winkel te verkrijgen is: Nanso

Klik hier voor ons assortiment in nachtmode >>

Nanso is een puur Scandinavisch merk en zet zich in de markt als duurzaam, kwaliteit en tijdloosheid. Dit is goed terug te zien in de kwaliteit van de producten. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en nauwkeurig genaaid met super fijn weefsel. In ieder seizoen kan Nanso nachtmode worden gedragen.


Nanso is van Finse achtergrond en opgericht in 1921. Het bedrijf verkoopt in 10 verschillende landen in Europa en is met een productie van 3,9 miljoen kleren per jaar uitgegroeid tot het grootste kleding bedrijf van Finland. De originele roots van Nanso liggen in de zelfde plaats als waar het mobiele telefoonbedrijf Nokia is opgericht. Nog steeds is hier de Nanso fabriek gevestigd en de producten worden met echte Finse trots en passie gemaakt.

In Nederland is Nanso sinds jaar en dag een gevestigd merk. Met de prachtige nachtmode is elke vrouw altijd een schoonheid in een nachthemd of pyjama van Nanso.

U kunt vanaf deze week Nanso ook online kopen bij Koning Bodyfashion. Het gaat hierbij wel om een selectie van producten uit de winkel. Kom dus langs bij onze winkel in Oss voor het complete assortiment. Naast de online merken Pip, Ringella en Nanso bieden wij bij ons in de winkel een nog groter assortiment aan met merken zoals Charlie Choe, Vive Maria, Lord & Lilies, Tauber & Charmor.