Menu
EUR
De grootste luxe badmode collectie

De grootste luxe badmode collectie

Door: Team Koning Bodyfashion Reacties: 0

 

Ook in de herfst en winter hebben wij een uitgebreide badmode collectie voor je in onze winkel hangen. Niet alles hebben wij online staan maar kom gerust langs, wij helpen je graag.  All

Omdat elke vrouw anders is hebben wij een grote collectie badkleding van veel verschillende merken. Elk merk heeft eigen kenmerken en eigenschappen. Prima Donna Swim is bijvoorbeeld geschikt voor de grotere cupmaat. Een merk als Marie Jo en Seafolly zijn weer bij uitstek geschikt voor de kleinere cupmaat.

 

Daarom dat wij ook zeggen: Badmode koop je bij de speciaalzaak. Onze speciaal opgeleide lingerie stylistes kennen de uitgebreide collectie als geen ander en staan klaar om je te adviseren.

Wij begrijpen als geen ander dat de keuze voor de juiste badkleding essentieel voor je is. Online is daarom een groot gedeelte van onze badkleding collectie te vinden. Maar juist in onze paskamer maken wij het verschil. Wist je dat een bikini vaak met meerdere soorten broekjes gekocht kan worden? Een hoge slip, een rio slip of toch dat lage bikini broekje. Kom passen en ontdek jouw ideale bikini. 

Ook zien wij de laatste jaren een grotere trend naar sexy badpakken. Het hoeft niet altijd een bikini te zijn om jong voor de dag te komen. Bijvoorbeeld Ralph Lauren en Terry Ray zijn merken met trendy badpakken in de 2024 collectie. 

Natuurlijk hebben wij ook een grote collectie strandjurken en pareo's. Je wil natuurlijk in stijl van de campingplaats naar het zwembad of 's avonds nog even flaneren naar het strand. Wij begrijpen dit als geen ander en adviseren je graag het mooiste strandjurkje. 

Bekijk hier onze online collectie , maar weet dat wij in de winkel een nog grotere collectie hebben. Wij staan met ons hele team voor je klaar.

Kom je van buiten Oss, kijk dan hier waar je het makkelijkste kunt parkeren

exclusieve badpakken en luxe bikini's zomer 2023

 

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €20,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »