Menu
EUR
Het verhaal achter het merk: Hanky Panky

Het verhaal achter het merk: Hanky Panky

Door: Team Koning Reacties: 0

Voordat we specifiek op het product ingaan eerst een stukje historie. In 1977 maakte designer Gale Epstein uit geborduurde zakdoeken met de hand een lingerie set voor zijn vriendin Lida Orzeck. De industrie en experts waren enorm enthousiast over deze originele ontwerpen, en deze werden dan ook de inspiratie voor de naam.... Hanky Panky!

Vanuit de jaren 70 tot nu, blijft Hanky Panky de trends in lingerie en nachtmode beïnvloeden. Met de focus op prachtige kleuren, design, comfort en kwaliteit ontwikkelt Hanky Panky innovatieve oplossingen voor de mode-industrie. Zo ook ’s werelds meest comfortabele Thong® (string).

hanky panky boyshort shop hier met  gratis verzending

De Thong®
Toen de Thong® (ook wel bekend als de string 4811) werd geïntroduceerd in 1986 zette Hanky Panky een nieuwe standaard voor het dragen van strings en shorts. In de USA waren er vele beroemdheden en fashiontijdschriften die over deze specifieke string schreven. Deze string werd in 2004 zelfs door de Wall Street Journal als ‘boterzacht’ omschreven.

Materialen en productie
De onderdelen waaruit de shorts van Hanky Panky bestaan worden specifiek gekozen op de hoeveelheid rek in het materiaal, de zachtheid en dat het broekje naadloos aansluit. 100% van de fabrieken van Hanky Panky zijn gevestigd in de USA. Hanky Panky is dus een puur Amerikaans product.

Bij de productie van elk broekje wordt wel meer dan 30 meter draad gebruikt! Hierdoor worden er meer haken per centimeter gestoken. Dit betekend dat de Thong® langer meegaat en de kwaliteit van het product omhoog gaat.

Hanky Panky verondersteld zelf, dat veel lingerie en ondermode wordt gemaakt in landen waar er geen zekerheid is op goede werkcondities binnen de productiebedrijven. Doordat de productie gewoon in ‘eigen land’ wordt gedaan, kan Hanky Panky volledige controle over de kwaliteit van productie houden, en wordt er een duurzaam beleid met betrekking tot werknemers gehanteerd.

Hanky Panky & Koning Bodyfashion
Koning bodyfashion is al jaren een verkooppunt in Nederland van zowel shorts als strings van Hanky Panky. Wij verzenden de collectie vanuit onze winkel dus een snelle levertijd is gegarandeerd. Ook verzenden wij de strings en boyshorts in een brievenbuspakketje. Thuis blijven voor ons pakket is dus niet nodig.  Klik hier om de kleurrijke collectie online te bekijken.

shop hier hanky panky boyshorts of thongs met gratis verzending
 

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €20,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »