Menu
EUR
Het verhaal achter het merk: Nina Von C

Het verhaal achter het merk: Nina Von C

Door: Team Koning Reacties: 0



Nina von C. is ondergoed voor de moderne enthousiaste vrouw, die weet wat ze wil. Soms sexy, soms elegant, soms brutaal en soms een klassieker, Nina Von C heeft het allemaal.

In 1920 is het ondergoed merk Nina Von C opgericht in huize Conzelmann. In de loop der jaren is er gebruik gemaakt van nieuwe materialen, geheel nieuwe productietechnieken zijn ontwikkeld en ontwerpers zijn geïnspireerd door trends uit de hele wereld.

Niet voor niks staat daarom de kwaliteit van de producten zoals hemden en slips hoog in het vaandel. Hierbij begint het natuurlijk bij het selecteren van grondstoffen. De fijne natuurlijke vezels worden nauwkeurig geselecteerd en verwerkt. Dit voelen klanten dan ook iedere dag door een aangenaam gevoel op de huid en een bijzonder langer levensduur van het product. 

De hoge kwaliteit van het ondergoed kan ook worden gegarandeerd omdat 80% van de grondstoffen in haar eigen fabriek in Albstadt worden verwerkt. In deze fabriek wordt gebruikt gemaakt van speciale apparatuur die ervoor zorgt dat de kleurechtheid perfect is. De kleur wit blijft dan ook echt wit na vele wasbeurten.





Koning Bodyfashion is al jaren een verkooppunt van Nina Von C. In onze winkel hebben wij een nog groter assortiment Nina Von C dan online.

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €20,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »